Medicijnrol – Apotheek De Struytse Hoeck – Hellevoetsluis

Welkom bij Apotheek de Struytse Hoeck

De zorg voor morgen begint vandaag. Apotheek de Struytse Hoeck en de bijbehorende DA-drogsiterij zijn volgens dit motto opgezet. Ze voldoen aan de moderne zorgvragen. Zo is er een groot assortiment aan zelfzorgartikelen en gespecialiseerd drogisterijteam wanneer u zelf aan de slag wilt gaan met kleine kwalen. Bovendien is er in deze apotheek volop aandacht voor gezondheidsbevordering met leefstijlcoaches, een gewichtsconsulent, een diëtist en een epigenetisch therapeut.

De apotheek is 6 dagen per week geopend. Mocht u toch niet binnen onze openingstijden langs kunnen komen, bieden wij u 7 dagen per week onze bezorgservice aan waarbij het mogelijk is om een voorkeurs-tijdsblok op te geven. Tevens bieden wij u de keuze om de medicatie op een voor u gunstig tijdstip zelf uit een afhaalautomaat op één van onze locaties te komen halen.

Apotheek de Struytse Hoeck is één van de vier samenwerkende apotheken in Hellevoetsluis. Samen met Apotheek de Bonsen Hoek, Apotheek Helius MC en toekomstig Apotheek Rijksstraatweg (voorheen Zorg Inn) kunnen wij u een uitgebreid apotheek- en zelfzorg-assortiment aanbieden en staan wij overal in Hellevoetsluis voor u klaar. Onze samenwerking zorgt eveneens voor deskundige kennis om al uw vragen te beantwoorden en u persoonlijke begeleiding te kunnen bieden op het gebied van medicatie, gezondheidsbevordering en leefstijl.

Medicijnrol

Voor een goede werking van geneesmiddelen is het belangrijk dat deze op het juiste tijdstip en in de juiste hoeveelheid worden ingenomen. Dit is niet altijd gemakkelijk en goed bij te houden, zeker als u veel medicijnen gebruikt.

Om het voor u gemakkelijker te maken, bieden wij de medicijnrol aan. Een medicijnrol is een strip van plastic zakjes. In elk zakje zitten de medicijnen die op hetzelfde moment ingenomen moeten worden. Ook vermelden wij op elk plastic zakje op welke dag en welk tijdstip de medicijnen in het zakje ingenomen moeten worden. Zo is het overzichtelijker wanneer en welke medicijnen u in moet nemen. De medicijnrol wordt geleverd voor 7 of 14 dagen. Wanneer de rol bijna op is, ontvangt u een nieuwe.

Interesse?
Heeft u nog vragen over of interesse in de medicijnrol, loop dan gerust bij ons binnen.
U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen.