Happyzorg Voorne aan Zee – Apotheek De Struytse Hoeck – Hellevoetsluis

Welkom bij Apotheek de Struytse Hoeck

De zorg voor morgen begint vandaag. Apotheek de Struytse Hoeck en de bijbehorende DA-drogsiterij zijn volgens dit motto opgezet. Ze voldoen aan de moderne zorgvragen. Zo is er een groot assortiment aan zelfzorgartikelen en gespecialiseerd drogisterijteam wanneer u zelf aan de slag wilt gaan met kleine kwalen. Bovendien is er in deze apotheek volop aandacht voor gezondheidsbevordering met leefstijlcoaches, een gewichtsconsulent, een diëtist en een epigenetisch therapeut.

De apotheek is 6 dagen per week geopend. Mocht u toch niet binnen onze openingstijden langs kunnen komen, bieden wij u 7 dagen per week onze bezorgservice aan waarbij het mogelijk is om een voorkeurs-tijdsblok op te geven. Tevens bieden wij u de keuze om de medicatie op een voor u gunstig tijdstip zelf uit een afhaalautomaat op één van onze locaties te komen halen.

Apotheek de Struytse Hoeck is één van de vier samenwerkende apotheken in Hellevoetsluis. Samen met Apotheek de Bonsen Hoek, Apotheek Helius MC en toekomstig Apotheek Rijksstraatweg (voorheen Zorg Inn) kunnen wij u een uitgebreid apotheek- en zelfzorg-assortiment aanbieden en staan wij overal in Hellevoetsluis voor u klaar. Onze samenwerking zorgt eveneens voor deskundige kennis om al uw vragen te beantwoorden en u persoonlijke begeleiding te kunnen bieden op het gebied van medicatie, gezondheidsbevordering en leefstijl.

Happyzorg Voorne aan Zee

Happyzorg richt zich op de zorg die u thuis nodig heeft. Samen met u kijken ze wat u zelf nog kunt en waar zij u bij kunnen ondersteunen. Van het verzorgen van een wond tot persoonlijke verzorging en ondersteuning in het laatste stukje van het leven. Door hun specialistische kennis en jarenlange ervaring in de thuiszorg kunnen zij u bieden wat u nodig heeft om zo lang en prettig mogelijk thuis te wonen.

De samenwerkende apotheken den Bonsen Hoek, de Struytse Hoeck en Helius MC komen al zes jaar bij u aan huis. In deze zes jaar hebben zij opgemerkt dat er een grote behoefte was aan extra zorg, hier is deze thuiszorgorganisatie uit voort gekomen.
Zodoende werken zij nauw samen met onze apotheken. Dit heeft als resultaat dat zij snel kunnen handelen wanneer dit nodig is.

Happyzorg, thuiszorg met een glimlach.

Website: www.happyzorg.nl
Telefoonnummer: 0181-330199
Email: voorneaanzee@happyzorg.nl