Drogisterij – Apotheek De Struytse Hoeck – Hellevoetsluis

Welkom bij Apotheek de Struytse Hoeck

De zorg voor morgen begint vandaag. Apotheek de Struytse Hoeck en de bijbehorende DA-drogsiterij zijn volgens dit motto opgezet. Ze voldoen aan de moderne zorgvragen. Zo is er een groot assortiment aan zelfzorgartikelen en gespecialiseerd drogisterijteam wanneer u zelf aan de slag wilt gaan met kleine kwalen. Bovendien is er in deze apotheek volop aandacht voor gezondheidsbevordering met leefstijlcoaches, een gewichtsconsulent, een diëtist en een epigenetisch therapeut.

De apotheek is 6 dagen per week geopend. Mocht u toch niet binnen onze openingstijden langs kunnen komen, bieden wij u 7 dagen per week onze bezorgservice aan waarbij het mogelijk is om een voorkeurs-tijdsblok op te geven. Tevens bieden wij u de keuze om de medicatie op een voor u gunstig tijdstip zelf uit een afhaalautomaat op één van onze locaties te komen halen.

Apotheek de Struytse Hoeck is één van de vier samenwerkende apotheken in Hellevoetsluis. Samen met Apotheek de Bonsen Hoek, Apotheek Helius MC en toekomstig Apotheek Rijksstraatweg (voorheen Zorg Inn) kunnen wij u een uitgebreid apotheek- en zelfzorg-assortiment aanbieden en staan wij overal in Hellevoetsluis voor u klaar. Onze samenwerking zorgt eveneens voor deskundige kennis om al uw vragen te beantwoorden en u persoonlijke begeleiding te kunnen bieden op het gebied van medicatie, gezondheidsbevordering en leefstijl.

Drogisterij

Wat uw vraag ook is, wij voorzien u graag van advies. Naast de zaken die u van een drogisterij verwacht, hebben wij aandacht voor uw persoonlijke wensen.  

Zelfstandig kleine ongemakken en kwalen bestrijden?  
Wij geven u tips over welke zelfzorgartikelen het beste bij u passen. 
 
Uw huid weer laten stralen?  
Op basis van een huidmeting kunnen wij een persoonlijk advies voor u opstellen.  
 
Vitamines en voedingssupplementen nodig?  
Samen kijken we in ons uitgebreide assortiment welke aanvulling voor u het meest geschikt is. Zo nodig schakelen wij de hulp van onze collega’s van Bewust en Gezond in.

Zelfzorg- of drogistartikel nodig?
Bel of Whatsapp ons! Voor 16 uur besteld is vandaag kosteloos bij u thuisbezorgd* 

Advies nodig?
Wij geven u telefonisch of per Whatsapp laagdrempelig advies!

Telefoonnummer: 0181-330189
Whatsapp: 0658791941
Webshop: www.dedrogistinhellevoetsluis.nl 

 
*Mits het artikel nog op voorraad is.