Bezorgservice – Apotheek De Struytse Hoeck – Hellevoetsluis

Welkom bij Apotheek de Struytse Hoeck

De zorg voor morgen begint vandaag. Apotheek de Struytse Hoeck en de bijbehorende DA-drogsiterij zijn volgens dit motto opgezet. Ze voldoen aan de moderne zorgvragen. Zo is er een groot assortiment aan zelfzorgartikelen en gespecialiseerd drogisterijteam wanneer u zelf aan de slag wilt gaan met kleine kwalen. Bovendien is er in deze apotheek volop aandacht voor gezondheidsbevordering met leefstijlcoaches, een gewichtsconsulent, een diëtist en een epigenetisch therapeut.

De apotheek is 6 dagen per week geopend. Mocht u toch niet binnen onze openingstijden langs kunnen komen, bieden wij u 7 dagen per week onze bezorgservice aan waarbij het mogelijk is om een voorkeurs-tijdsblok op te geven. Tevens bieden wij u de keuze om de medicatie op een voor u gunstig tijdstip zelf uit een afhaalautomaat op één van onze locaties te komen halen.

Apotheek de Struytse Hoeck is één van de vier samenwerkende apotheken in Hellevoetsluis. Samen met Apotheek de Bonsen Hoek, Apotheek Helius MC en toekomstig Apotheek Rijksstraatweg (voorheen Zorg Inn) kunnen wij u een uitgebreid apotheek- en zelfzorg-assortiment aanbieden en staan wij overal in Hellevoetsluis voor u klaar. Onze samenwerking zorgt eveneens voor deskundige kennis om al uw vragen te beantwoorden en u persoonlijke begeleiding te kunnen bieden op het gebied van medicatie, gezondheidsbevordering en leefstijl.

Bezorgservice

Ons toegewijde bezorgteam rijdt zeven dagen per week door heel Hellevoetsluis en omstreken om uw medicatie thuis te bezorgen. U hoeft zelf niet meer langs de apotheek te komen om uw medicijnen op te halen.
Bent u niet thuis op het moment van bezorgen? We laten natuurlijk een niet-thuis kaartje voor u achter met informatie over de bezorg of ophaal mogelijkheden. Indien uw email of 06-nummer bij ons bekend zijn ontvangt u ook een digitaal berichtje dat wij u gemist hebben.

Heeft u vragen over de bezorging van uw medicijnen? Neem dan ook contact op via info@voorneaanzeeapotheken.nl of bel 0181-330180.
via whatsapp kunt u ons ook een berichtje sturen op het volgende nummer: 06-40568130

Wij bezorgen 7 dagen per week:

Maandag t/m vrijdag: 09:00 – 21:00
Zaterdag: 09:00 – 18:00
Zondag: 11:00 – 17:00