Farmaceutische zorg aan Huis – Apotheek De Struytse Hoeck – Hellevoetsluis

Welkom bij Apotheek de Struytse Hoeck

De zorg voor morgen begint vandaag. Apotheek de Struytse Hoeck en de bijbehorende DA-drogsiterij zijn volgens dit motto opgezet. Ze voldoen aan de moderne zorgvragen. Zo is er een groot assortiment aan zelfzorgartikelen en gespecialiseerd drogisterijteam wanneer u zelf aan de slag wilt gaan met kleine kwalen. Bovendien is er in deze apotheek volop aandacht voor gezondheidsbevordering met leefstijlcoaches, een gewichtsconsulent, een diëtist en een epigenetisch therapeut.

De apotheek is 6 dagen per week geopend. Mocht u toch niet binnen onze openingstijden langs kunnen komen, bieden wij u 7 dagen per week onze bezorgservice aan waarbij het mogelijk is om een voorkeurs-tijdsblok op te geven. Tevens bieden wij u de keuze om de medicatie op een voor u gunstig tijdstip zelf uit een afhaalautomaat op één van onze locaties te komen halen.

Apotheek de Struytse Hoeck is één van de vier samenwerkende apotheken in Hellevoetsluis. Samen met Apotheek de Bonsen Hoek, Apotheek Helius MC en toekomstig Apotheek Rijksstraatweg (voorheen Zorg Inn) kunnen wij u een uitgebreid apotheek- en zelfzorg-assortiment aanbieden en staan wij overal in Hellevoetsluis voor u klaar. Onze samenwerking zorgt eveneens voor deskundige kennis om al uw vragen te beantwoorden en u persoonlijke begeleiding te kunnen bieden op het gebied van medicatie, gezondheidsbevordering en leefstijl.

Farmaceutische zorg aan Huis

Elk mens is uniek. Zo ook de zorgbehoefte. Bovendien heeft iedereen eigen wensen. Wij streven ernaar om zorg op maat te leveren. Naast dat we veel spreekkamers hebben waar u in alle rust uw vragen kunt stellen, willen wij dit bereiken door bij u thuis te komen. 

Thuis is de plek waar u het meest op uw gemak bent, waar u de meeste privacy heeft en waar u de medicijnen gebruikt. Het is daarom de beste plek om samen het gebruik van uw medicatie te verbeteren.  Tegenwoordig komen wij ook op afstand bij u thuisDit doen wij door middel van een video-gesprek.

Als resultaat van zes jaar ervaring weten wij inmiddels snel uw vraag en behoefte te herkennen. Geheel naar wens kunnen wij begeleiding op maat leveren. Wij hebben inmiddels nog meer dienstverleningen die we bij u thuis kunnen leveren. Denkt u hierbij aan gezondheidschecks zoals een farmacogenetische test, een vitamine Dbepaling, een medicatiecheck en hulp bij inhalatie-medicatie. Met deze services kunnen we u nog beter en persoonlijker bijstaan bij uw medicatiegebruik. 

Telefoonnummer: 0181-330180
Email: fpz@voorneaanzeeapotheken.nl